Zöld Zónák, Ausztria

AZ AUSZTRIAI ALACSONY KIBOCSÁTÁSI ÖVEZETEK LISTÁJA

Ahogy Németország, Ausztria is több környezetvédelmi övezetet vezetett be, amelyekről fokozatosan tiltották ki a kevésbé környezetbarát járműveket. Egyes övezeteket már 2012-ben létrehoztak, pl. Bécs környékén, míg a többit 2014-ben vezették be. Vessünk egy pillantást az ausztriai környezetvédelmi övezetek listájára, beleértve a bevezetésük dátumát, és kitiltott járművek típusait.

N kategóriás járműve van? A következő övezetekbe való behajtáshoz a járművekre környezetvédelmi matricát kell tenni, ellenkező esetben akár 2180 euró büntetést is kaphat.

Ausztria fokozatosan vezeti be az alacsony kibocsátási övezeteket, ezért előfordulhat, hogy vannak olyan területek, amelyek nem szerepelnek listánkon.

Jelenleg Ausztriában nincsenek az övezetekre figyelmeztető útjelzések, ezért javasoljuk, hogy mielőtt Ausztriába utazna, ellenőrizze útvonalát az alacsony kibocsátási övezetek térképén. Hogy biztosra mehessen, mindenképp ajánlott a környezetvédelmi matricát már most megvásárolni, hiszen korlátlan ideig érvényes.

Ausztriai zöld zónák - Térkép

Get Directions

show options hide options

RENDELJE MEG MATRICÁJÁT ITT

Vásároljon Pickerlt Bécsbe, Stájerországba és más városokba. A kézbesítés INGYENES.