Stájerország környezetvédelmi övezet

STÁJERORSZÁG ZÖLD ZÓNA

A Stájerországban kötelező környezetvédelmi matrica típusa: Sárga Pickerl - Euro 3 és felette

Pickerl IGL sticker Austria

 

A Környezetvédelmi matricák típusai fejezetben további információkat talál a környezetvédelmi matricák típusairól.

 

2180 eurós büntetés

A kötelezettség elmulasztását szigorúan büntetik. A bírság akár 2180 euró is lehet (kb. 708,000Ft).

 

A stájerországi ökológiai övezetek hatálya

A korlátozás a körzet egyes területeire érvényes: Graz és környéke, Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Leoben, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz, Voitsberg, és Weiz.

2012.06.01-től

- korlátozások az EURO 0 kibocsátási osztályú N kategóriás járművekre (nehéz tehergépjárművek, amelyek maximális tömege 7.5 tonna feletti, és az első bejegyzés 1992 előtt történt). Az Euro 1 és magasabb kibocsátási osztályba tartozó járművek behajthatnak.

2013.01.01-től

- korlátozások az EURO 1 kibocsátási osztályú N kategóriás járművekre (nehéz tehergépjárművek, amelyek maximális tömege 7.5 tonna felett van, beleértve az utánfutós és csuklós járműveket is). Az Euro 2 és magasabb kibocsátási osztályba tartozó járművek behajthatnak.

2014.01.01-től

- korlátozások az EURO 2 kibocsátási osztályú N kategóriás járművekre (nehéz tehergépjárművek, amelyek maximális tömege 7.5 tonna feletti, beleértve az utánfutós és csuklós járműveket is). Az Euro 3 és magasabb kibocsátási osztályba tartozó járművek behajthatnak.

A Stájerország környezetvédelmi övezet térképe

Get Directions

show options hide options

 

Vezetés Stájerországban

Magán vagy céges autóval megy Stájerországba?

2014.1.1-től korlátozás van érvényben az N1, N2 és N3 kategóriába tartozó járművekre, így csak az Euro 3 és felette lévő kibocsátási osztályba tartozó járműveknek engedélyezett a behajtás. A Stájerország alacsony kibocsátási övezetbe való behajtáshoz színes Pickerl matrica kell legyen a szélvédőre ragasztva. Ezen a matricán látható a kibocsátási osztály.

Az alacsony kibocsátási övezethez tartoznak a nagyobb városok, mint Graz, Leoben, és Weis, valamint Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz és Voitsberg városai és körzetei.

 

Rendelje meg környezetvédelmi matricáját, hogy behajthasson Stájerországba, és ingyen kiszállítjuk!

A plakett korlátlan ideig érvényes, és a szélvédő jobb alsó sarkába kell helyezni.

STÁJERORSZÁGBA UTAZIK AUTÓVAL?

Vásároljon Pickerlt Stájerországba, Bécsbe és más városokba. INGYENES kézbesítés.