Regensburg környezeti övezet

Szükséges környezeti matrica típus: zöld

Green Badge Bremen

 

A Környezetvédelmi matricák típusai fejezetben további információkat talál a környezetvédelmi matricák típusairól.

 

Regensburg környezetvédelmi övezeteinek bevezetésének dátuma

  • 2018.01.15-től – a belépés csak zöld környezetvédelmi jelzéssel rendelkező járműveknek engedélyezett

 

Regensburg alacsony kibocsátású zóna térképe

 

Zöld övezet Regensburgban, Németország

Regensburg alacsony kibocsátású zónája az egyik legújabb Németországban. Bevezetésének oka a kibocsátási határértékek folyamatos és rendszeres megsértése volt az elmúlt években.
Így 2018-ban Regensburgban bevezették a legszigorúbb feltételekkel rendelkező alacsony kibocsátású övezetet, ahol csak a személygépkocsi vagy a teherautó szélvédőjére helyezett zöld környezetvédelmi jelzéssel rendelkező járművezetők vezethetnek.

Milyen típusú járműveket érint ez?

A környezetvédelmi matrica birtoklási kötelezettsége mind a német, mind a külföldi személygépkocsikra (M1); lakóautókra (M1); nehéz táborozókra (M1); mikrobuszokra (M2); buszokra (M3); kis szállítókra (N1); transzporterekra (N2); teherautókra (N2); és nehéz tehergépjárművekra (N3) vonatkozik.

 

Vezetés Regensburgban

Autóval megy Regensburgba?

2018.1.15-től mind a német, mind a külföldi járművezetőknek zöld matricára van szükségük a Regensburgba való belépéshez. Ezért csak azok a járművek léphetnek be, amelyek levegőszennyezettségének minimális szintje az Euro 4 (dízel) vagy az Euro 1 (benzin) kibocsátási osztályba tartozik. E szabályok be nem tartása Németországban 80 euró pénzbírsággal büntetendő.
A Regensburg alacsony kibocsátású zónája magában foglalja a város központi, történelmi területét, ideértve a Thurn és a Taxis kastélyt és annak szomszédos parkját. Ezzel szemben a Friedenstraße autópálya és a Stadtamhof nem tartozik az alacsony kibocsátású zónába.

Rendelje meg környezetvédelmi matricáját, hogy behajthasson Regensburgba, és ingyen kiszállítjuk!

A plakett korlátlan ideig érvényes, és a szélvédő jobb alsó sarkába kell helyezni.

Regensburgba UTAZIK AUTÓVAL?

Vásároljon környezetvédelmi matricát INGYENES kézbesítéssel.