Regensburg környezeti övezet

Szükséges környezeti matrica típus: zöld

Green Badge Bremen

 

A Környezetvédelmi matricák típusai fejezetben további információkat talál a környezetvédelmi matricák típusairól.

 

Regensburg környezetvédelmi övezeteinek bevezetésének dátuma

  • 2018.01.15-től – a belépés csak zöld környezetvédelmi jelzéssel rendelkező járműveknek engedélyezett

 

Regensburg alacsony kibocsátású zóna térképe

Get Directions

show options hide options

 

Zöld övezet Regensburgban, Németország

Regensburg alacsony kibocsátású zónája az egyik legújabb Németországban. Bevezetésének oka a kibocsátási határértékek folyamatos és rendszeres megsértése volt az elmúlt években.
Így 2018-ban Regensburgban bevezették a legszigorúbb feltételekkel rendelkező alacsony kibocsátású övezetet, ahol csak a személygépkocsi vagy a teherautó szélvédőjére helyezett zöld környezetvédelmi jelzéssel rendelkező járművezetők vezethetnek.

Milyen típusú járműveket érint ez?

A környezetvédelmi matrica birtoklási kötelezettsége mind a német, mind a külföldi személygépkocsikra (M1); lakóautókra (M1); nehéz táborozókra (M1); mikrobuszokra (M2); buszokra (M3); kis szállítókra (N1); transzporterekra (N2); teherautókra (N2); és nehéz tehergépjárművekra (N3) vonatkozik.

 

Vezetés Regensburgban

Autóval megy Regensburgba?

2018.1.15-től mind a német, mind a külföldi járművezetőknek zöld matricára van szükségük a Regensburgba való belépéshez. Ezért csak azok a járművek léphetnek be, amelyek levegőszennyezettségének minimális szintje az Euro 4 (dízel) vagy az Euro 1 (benzin) kibocsátási osztályba tartozik. E szabályok be nem tartása Németországban 80 euró pénzbírsággal büntetendő.
A Regensburg alacsony kibocsátású zónája magában foglalja a város központi, történelmi területét, ideértve a Thurn és a Taxis kastélyt és annak szomszédos parkját. Ezzel szemben a Friedenstraße autópálya és a Stadtamhof nem tartozik az alacsony kibocsátású zónába.

Rendelje meg környezetvédelmi matricáját, hogy behajthasson Regensburgba, és ingyen kiszállítjuk!

A plakett korlátlan ideig érvényes, és a szélvédő jobb alsó sarkába kell helyezni.

Regensburgba UTAZIK AUTÓVAL?

Vásároljon környezetvédelmi matricát INGYENES kézbesítéssel.