Magdeburg Környezetvédelmi Övezet

Szükséges környezeti matrica típus: zöld

Green Badge Bremen

 

A Környezetvédelmi matricák típusai fejezetben további információkat talál a környezetvédelmi matricák típusairól.

 

Magdeburgi környezetvédelmi övezetek bevezetésének dátuma

  • 2011.09.01-től – csak zöld környezetvédelmi jelzéssel rendelkező járművek léphetnek be

 

Magdeburg alacsony kibocsátású zóna térképe

Get Directions

show options hide options

 

Zöld övezet Magdeburgban, Németország

Magdeburg már 2011-ben úgy határozott, hogy bevezet egy alacsony kibocsátású zónát a kibocsátások csökkentése és a polgárok életminőségének javítása érdekében. Ezért 2011. szeptember 1-jétől csak a legszigorúbb zöld osztályú érvényes matricával rendelkező német és külföldi járművek látogathatják meg a várost.

Milyen típusú járműveket érint ez?

A környezetvédelmi matrica birtoklási kötelezettsége mind a német, mind a külföldi személygépkocsikra (M1); lakóautókra (M1); nehéz táborozókra (M1); mikrobuszokra (M2); buszokra (M3); kis szállítókra (N1); transzporterekra (N2); teherautókra (N2); és nehéz tehergépjárművekra (N3) vonatkozik.
 

Vezetés Magdeburgban

Autóval megy Magdeburgba?

2011. január 1-jétől német és külföldi autókkal csakis a szélvédőre felragasztott zöld matricával lehet belépni Magdeburgba. Ezért csak azok a járművek léphetnek be, amelyeknek a legalacsonyabb a légszennyezettsége, és amelyek megfelelnek az Euro 4 (dízel) vagy az Euro 1 (benzin) kibocsátási osztályoknak. E szabályok be nem tartása Németországban 80 euró pénzbírsággal büntetendő. Magdeburg alacsony kibocsátású zónáját az északi Albert-Vater-Straße (B1) és Walther-Rathenau-Straße utak és utcák határolják; Schleinufer és Steubenallee keleti részén; valamint Erich-Weinert-Straße és Am Fuchsberg, délen pedig az Europa-, West- és Südring. A várost északról délre keresztező B71-es autópálya ki van zárva a zónából.

Rendelje meg környezetvédelmi matricáját, hogy behajthasson Magdeburgba, és ingyen kiszállítjuk!

A plakett korlátlan ideig érvényes, és a szélvédő jobb alsó sarkába kell helyezni.

Magdeburgba UTAZIK AUTÓVAL?

Vásároljon környezetvédelmi matricát INGYENES kézbesítéssel.